Güncel Haberler

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2020'de En İyi 10 Güvenilir ve Güvenli Bitcoin, Kripto, Kripto Para Birimi Borsaları / Alım Satım Siteleri

 

Bir kripto para birimi değişimi veya bir dijital para birimi değişimi (DCE), müşterilerin geleneksel fiat para birimi veya diğer dijital para birimleri gibi diğer varlıklar için kripto para birimlerini veya dijital para birimlerini takas etmelerine olanak tanıyan bir işletmedir. Bir kripto para birimi değişimi, hizmetleri için tipik olarak bir işlem komisyonu alan bir piyasa yapıcı olabilir.

Piyasada birçok kripto para borsası var. Yatırımcılar genellikle itibarı, kullanım kolaylığı veya maksimum güvenlik sağlayan faktörlere göre bir borsa seçerler. Her bir kripto para birimi değişiminin kendi kuralları, ödeme yöntemleri, döviz kurları, doğrulama gereksinimleri ve coğrafi sınırlamaları vardır.

1. Coinbase

En popüler borsalardan biridir ve şu anda 32 ülkede çalışmaktadır. Merkezi San Francisco'da bulunan Coinbase, 2012'den beri faaliyet gösteriyor. Kripto piyasasında yeniyseniz ve şansınızı denemek istiyorsanız, Coinbase sizin borsanızdır. Coinbase, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin'i destekler. İşlemler için Coinbase uygulamasını Android veya iPhone'unuza indirmeniz yeterlidir veya GDAX şirketinin özellikle deneyimli tüccarlar için uygun olan borsa piyasası platformunda işlem yapabilirsiniz.

2. Binance

Binance veya "Binary Finance", Hong Kong tabanlı bir kripto değişim platformudur. Çin'deki son kripto para yasağı nedeniyle, Çin'de çalışmıyor, ancak diğer ülkelerde faaliyet gösteriyor. Binance,% 0.1 kadar düşük işlem ücretlerine sahiptir. Fiat coin'leri desteklemez, bu yüzden platformda işlem yapabilmek için Bitcoin veya diğer Altcoin satın almanız gerekir. Kullanıcı arayüzü, hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için temel bir görünüm ve gelişmiş bir görünüm sağlar.

3. Huobi

2013 yılında piyasaya sürülen Huobi Group, artık kullanıcıların 190 çift kripto para biriminde işlem yapmalarına izin veren bir kripto para birimi değişimi yarattı. Bu borsanın özellikleri arasında,% 0,2'lik düşük bir işlem ücreti ve 7/24 müşteri hizmetleri ile birçok farklı para birimini yatırma ve ticaret yapma yeteneği bulunur.

4. Kukoin

Halk arasında "Halk Borsası" olarak bilinen, Hong Kong merkezli ve nispeten yeni bir değişim. Burada KuCoinShares veya KCS, BTC, ETH, NEO, USDT ile ticaret yapabilirsiniz. Aynı zamanda tüm büyük Altcoinleri ve bazı yeni kripto para birimlerini destekler. İşlem ücretleri% 0,1 kadar düşüktür ve para çekme ücretleri jeton türüne bağlıdır. KuCoin hissedarları için indirim teklifleri de vardır.

5. Bittrex

Seattle merkezli Bittrex, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir kripto para birimi değişimidir ve dünya çapında 190'dan fazla kripto para birimini destekler. Bittrex, diğer borsalara kıyasla nispeten yüksek olan yaklaşık% 0,25'lik bir işlem ücreti almaktadır. Bittrex'te bir hesap açmak için, e-posta kimliğinizi kullanarak giriş yapmanız gerekir. Bununla birlikte, para çekmek için KYC belgelerinizi ve iletişim numaranızı ve ayrıca iki faktörlü kimlik doğrulama sürecini göndermelisiniz. Ancak süreç o kadar uzun değil.

6. Bitfinex

Bitfinex şu anda en güvenli değişim platformlarından biridir. Yeni küçük hesapları kabul etmez ve yalnızca mevcut çalışan hesapların güvenliğini sağlamayı taahhüt eder. Bitfinex, tarayıcı bildirimleri sunar ve deneyimli tüccarlar tarafından oldukça tercih edilen çok teknoloji meraklısı bir arayüze sahiptir.

7. HitBTC

2013 yılında piyasaya sürülen HitBTC, kripto para birimleri, belirteçler ve ICO'lar dahil olmak üzere geniş bir ticarete konu dijital varlık listesini destekleyen bir çoklu kripto para birimi değişim ve ticaret platformudur. HitBTC, başlangıcından bu yana platformuna yeni tokenlar ve araçlar eklemeye devam etti ve ayrıca borsaya yeni tokenlar sağlayan bir ICO özelliği de içeriyor.

8. Kraken

2011 yılında kurulan Kraken, San Francisco merkezli bir borsadır. Burada Bitcoins ve Euro, Yen, ABD ve Kanada doları gibi diğer Fiat para birimlerini satın alabilir, satabilir ve ticaret yapabilirsiniz. Kraken, çok çeşitli ticaret araçlarına erişebilecekleri daha deneyimli tüccarlar için özellikle uygundur. Birkaç isim vermek gerekirse Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Zcash veya Ripple'ı desteklemiyor. Kraken ayrıca kripto para birimi bankasıyla ortaklık kurdu.

9. CEX.io

2013 yılında kurulan Londra merkezli bir borsadır. Yatırımcıların Fiat ile kripto para birimi arasında kolay bir değişim yapmasına olanak tanır. Platform hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygundur. Kullanıcı dostu arayüz ve ticaret araçlarının kullanımı çok kolaydır. Çeşitli ödeme seçenekleri sunar ve dünya çapında kullanılmaktadır. Mobil uygulaması çok basit ve kullanımı kolaydır. CEX Aracılık hizmeti, amatör yatırımcıların mevcut piyasa oranından madeni para satın almalarına olanak tanır.

10. BitMEX

"Bitcoin Ticaret Borsası" nın kısa bir biçimi olan BitMEX, kripto para birimleri için gelişmiş bir türev ticaret platformudur. BitMEX, yatırımcıların Bitcoin ile küresel finans piyasalarıyla ilgilenmeleri için bir arayüz sağlar.

Bir kripto para birimini diğerine takas eden diğer kripto para birimi borsalarının aksine, BitMEX ticaret türevlerine odaklanır. BitMEX, sürekli takas sözleşmelerinin yanı sıra günlük ve haftalık vadeli işlem sözleşmeleri sağlar.

Sonuç

En iyi kripto para borsasını seçmek kolay bir iş değildir. En iyi kripto borsalarının uzun bir listesiyle bile, istek ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek zor olabilir.

Ancak, her zaman güvenlik ve ücretler gibi hususlara odaklandığınızdan emin olun. Platform güvenliyse ve inanılmaz ücretlerle geliyorsa, kesinlikle diğer her şey, en azından bir dereceye kadar gözden kaçabilir.

Farklı ülkelerdeki bölgesel yasal kısıtlamalar nedeniyle, birkaç borsa KYC / AML için katı kurallara uymaktadır. Paranızı bir değişim cüzdanına yatırmadan önce, KYC gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun, eğer öyleyse, paranızı onların kurallarına göre çekemeyebilirsiniz. KYC'nin zorunlu olmadığı birkaç borsa var.


Yorum Gönder

0 Yorumlar