Güncel Haberler

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Binance (BNB) Coin nedir?

 


BNB coin 2017 yılında kurulan ve kısa sürede dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası haline gelen Binance’nin yerel kripto parasıdır. İlk etapta sadece Binance’de listelenmeye başlayan BNB Coin, artan ilgiyle beraber zamanla KuCoin ve MXC gibi global ve yerel borsalarda listelenerek Top10 kripto para arasına adını yazdırmayı başarmıştır.

BNB’nin açılımı nedir?

BNB, Binance Coin’in kısaltılmış halidir. 


BNB Coin burn tarihleri?

Binance Coin burn etkinlikleri, BNB’nin toplam arzı olan 200.000.000 adet BNB Coin’in yarısı yani 100.000.000 adeti yok edilene kadar her çeyrekte gerçekleşecek. Yakılacak olan BNB miktarı son 3 aylık dönemde borsada yapılan işlem sayısına bağlı olarak belirlenecek.


Neden Binance Coin satın almalı? BNB nitelikleri!

İşte Binance (BNB) Coin satın almak için bazı harika nedenler!

  • Düşük giderli

BNB, oldukça uygun fiyatlı olduğu için Bitcoin yerine diğer coinleri satın almak için uygundur. Binance platformunda BNB para birimini serbestçe takas edebilirsiniz.

  • Arz ve talep

Arz ve talep dengesi, tüm emtialar için fiyatın belirlenebilmesi için kilit etkendir. Bitcoin, hem ilk kripto para olması nedeniyle hemde 21 milyonluk tedarik üst sınırı nedeniyle değer kazandı. Aynı şekilde BNB’de 100 milyon üst tedarik sınırıyla kendine oldukça değerli bir konum elde etmiştir.

  • Topluluk güveni

Binance, kullanım kolaylığı ve 30.000 $ ‘lık yüksek para çekme limiti nedeniyle açık bir şekilde piyasadaki en güvenilir kripto para borsalarından biridir. Bununla beraber BNB Coin’de hem arkasında bulunan Binance ekibi hem de sağlam ERC-20 ilkelerine göre inşa edilen yapısı sayesinde oldukça yatırımcısına oldukça güven vermektedir.

  • Büyüme

Binance platformunun değeri arttıkça, BNB para birimi de aynı oranda büyüyor. BNB Coin’in kullanıcılara sağladığı düşük fee ücretleri sayesinde her gelen yeni kullanıcı BNB Coin için yeni talep anlamına geliyor.

BNB nereden alınır ve nasıl saklanır?

BNB Coin’lerinizi Binance, Kucoin, MXC, Probit, Bitmax, HitBTC gibi çeşitli global ve yerel kripto borsaları aracılığıyla satın alabilirsiniz. 

Binance coin nasıl alınır?

BNB’yi yalnızca Binance‘i kullanarak alabilirsiniz.

Binance kayıt linki üzerinden hesabınızı oluşturduktan sonra BNB alabilmek için şu adımları izlemeniz yeterli:

1- Binance’de bulunan hesabınıza Bitcoin gönderin. Bunun için sayfanın sağ üst kısmında yer alan Funds bağlantısının üzerine gelerek Deposits&Withdrawals‘a tıklayın.

2- Açılan sayfada yer alan arama kutucuğuna BTC yazarak Bitcoin’i bulun ve hemen yanında yer alan Deposit‘e tıklayın.

3- Burada sizin için oluşturan cüzdan adresinizi kopyalayın ve Bitcoin’lerinizin bulunduğu borsa ya da cüzdan üzerinden bu adrese Bitcoin gönderin. Bitcoin’leriniz Binance hesabınıza 15 dakika içinde geçecektir.

4- Bitcoin’leriniz hesaba geçtiyse Binance logosunun yanında yer alan Exchange bağlantısı üzerinden Basic‘i tıklayın.

5- Açılan sayfada BNB/BTC çiftini bularak tıklayın. Ardından grafiğin altında yer alan Buy bölümünden satın alımınızı gerçekleştirin. Burada yer alan Price bölümüne almak istediğiniz fiyatı, Amount bölümüne ise almak istediğiniz BNB miktarını girin ve Buy BNB‘ye basın. Daha kolay bir şekilde satın almak isterseniz Market sekmesi üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sitenin Türkçe Dil Desteği Bulunmaktadır...

Yorum Gönder

0 Yorumlar